Reseptit

Täytetty broileripihvi ja yrttikuskus

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

  • 50 g vuohenjuustoa
  • 0.5 dl rucolanlehtiä
  • broilerin fileepihvi
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • 2 tl öljyä
  • puolikas sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • 1.5 dl vettä
  • 1 dl kuskusia
  • 1 tl öljyä
  • 2 rkl persiljaa

Valmistusohje

Täytetty broileripihvi ja yrttikuskus
  1. Leikkaa rucolanlehdet pieniksi. Pehmitä vuohenjuusto haarukalla. Sekoita sekaan rucolanlehdet ja ripaus mustapippuria.
  2. Leikkaa broilerin fileeseen tasku, aloittaen fileen paksulta sivulta. Täytä tasku vuohenjuustotäytteellä. Sulje tasku muutamalla coktailtikulla. Ripottele broilerin pintaan suolaa ja mustapippuria.
  3. Paista filee paistinpannulla tilkassa öljyä kypsäksi. Aloita paistaminen kuumalla pannulla, jotta saat fileeseen kauniin paistopinnan, jatka paistamista miedommalla lämmöllä. Filee on melko paksu, joten kypsymiseen menee noin 10 minuuttia.
  4. Broilerin paistuessa valmista kuskuslisäke. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä paistinpannulla. Lisää vesi ja kiehauta. Nosta pannu liedeltä ja lisää kuskussuurimot, lisää myös teelusikallinen öljyä. Odota noin 3 minuuttia.
  5. Sekoita kuskusin joukkoon persiljasilppu. Tarjoile täytetyn broilerin fileen kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Täytetty broileripihvi ja yrttikuskus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.