Reseptit

Tillipesto

Ainekset

  • 1 dl pinjansiemeniä
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 2 nippu tilliä
  • ripaus mustapippuria
  • yhden sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Tillipesto

  1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla kuivalla pannulla ilman rasvaa kunnes ne saavat hieman väriä.
  2. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella, monitoimikoneella tai sauvavatkaimella tasaiseksi tahnaksi. Öljyn määrää lisäämällä saat ohuempaa kastiketta. Tarjoile tillipestoa lohikeiton kera. Pesto säilyy jääkaapissa noin viikon.
  • Tillipesto sopii sellaisenaan esimerkiksi ruisleipätikkujen dippikastikkeeksi tai kalapastan kastikkeeksi.
  • noin 2 dl valmista kastiketta

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tillipesto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.