Reseptit

Tonnikalakerrosleivät

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 8 viipaletta täysjyväruisleipää

täyte:

  • 25 g rucolasalaattia
  • 1 prk (185 / 150 g) veteen säilöttyä tonnikalaa
  • 3 rkl kevytkermaviiliä
  • 1 dl maissia
  • 1 punainen paprika
  • 4 rkl hienonnettua purjon vihreää osaa
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Tonnikalakerrosleivät

1. Huuhtele salaatinlehdet ja nosta pyyhkeelle valumaan. Valuta tonnikala, ja sekoita se kermaviilin ja maissin kanssa.

2. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Kuutioi. Sekoita rucolanlehdet, paprikakuutiot, hienonnettu purjo ja tilli muiden ainesten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Nosta puolet leipäviipaleista leikkuulaudalle ja levitä päälle tonnikalaseosta. Nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle ja halkaise halutessasi kolmioiksi.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tonnikalakerrosleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.