Tonnikalakerrosleivät
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kevyt
Ainekset
- 8 viipaletta täysjyväruisleipää
täyte:
- 25 g rucolasalaattia
- 1 prk (185 / 150 g) veteen säilöttyä tonnikalaa
- 3 rkl kevytkermaviiliä
- 1 dl maissia
- 1 punainen paprika
- 4 rkl hienonnettua purjon vihreää osaa
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhtele salaatinlehdet ja nosta pyyhkeelle valumaan. Valuta tonnikala, ja sekoita se kermaviilin ja maissin kanssa.
2. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Kuutioi. Sekoita rucolanlehdet, paprikakuutiot, hienonnettu purjo ja tilli muiden ainesten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Nosta puolet leipäviipaleista leikkuulaudalle ja levitä päälle tonnikalaseosta. Nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle ja halkaise halutessasi kolmioiksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikalakerrosleivät