Tonnikalatahna

30
min
2
10 annosta
alle 30 min
  • 2
  • 2

Ainekset

400 g säilöttyä vaaleaa tonnikalaa
2 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
4 kpl anjovisfileetä
1 kpl valkosipulinkynsi
puolen sitruunan mehu
2 dl ranskankermaa tai kevytmajoneesia
0.5 dl kaprismarjoja
tilliä tai ruohosipulia

Valmistusohje

 

  1. Mittaa säilykeliemestään valutettu kala, kuoritut munat, anjovisfileet, valkosipulin kynsi, sitruunamehu ja ranskankerma tai majoneesi monitoimikoneeseen ja pyöräytä ainekset tahnaksi.
  2. Sekoita joukkoon kaprismarjat ja silputtu tilli tai ruohosipuli. Tarjoa varhaisperunoiden taileivän kera.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
03.07.2007
Kotiliesi
  • 2