Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tryffeliperunat

Tryffeliperunat maustetaan tryffeliöljyllä ja timjamilla. Uunissa rapeiksi paahdetut tryffeliperunat sopivat sormisyötäväksi tai lisukkeeksi.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Tryffeliperunat

  • noin 2 kg jauhoisia perunoita
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tryffeliöljyä
  • 1 tl tryffelisuolaa tai merisuolaa ja kuivattuja tatteja
  • mustapippuria myllystä
  • timjamia

Valmistusohje

Tryffeliperunat valmistuvat näin helposti uunissa:

1. Pese perunat huolellisesti ja leikkaa ne kuudeksi lohkoksi. Rouhi suola morttelissa tai myllyssä. Sekoita öljyt ja mausteet perunalohkoihin.

2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada maustetut perunalohkot pellille. Kypsennä tryffeliperunoita 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Katso myös: Uuniperuna neljällä täytteellä

Katso myös Anna.fi: Kalastajan perunat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tryffeliperunat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.