Tuhti lammaskeitto

Tuhti lammaskeitto 

60+
min
1
yli 60 min
  • 1
  • 1
Ohjeen lammaskeitto on hyvin ruokaisa ja pitää nälän loitolla pitkään! Rosmariini ja tuore timjami luovat ylellisyyden makua arkiseenkin keittoon.

Ainekset

1 kg lampaan lapaa tai etuselkää
tilkka öljyä
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rosmariinioksa tai tuoretta timjamia
1.5 l vettä
2 tlk tomaattimurskaa
3 rkl chiliketsuppia
2 pss pakastettuja keittojuureksia
6-8 perunaa

Valmistusohje

1. Leikkaa liha luuttomaksi. Kuutioi liha. Ruskista lihapalat ja luut öljyssä. Lisää joukkoon lohkotut sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja lisää joukkoon mausteet, neste ja tomaattisäilykkeet. Hauduta miedolla lämmöllä noin puolitoista tuntia.

2. Poista luut keitosta. Lisää joukkoon juurekset ja lohkotut perunat. Keitä noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa kuumana.

 

Katso täältä myös lisää keitto-ohjeita:

Eilan maa-artisokkakeitto

Punajuurikeitto

Lammaskaali

Lammaskaalikeitto

Kookos-lohikeitto

Ruoka.fi: Vietnamilainen pho-keitto

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
14.06.2007
Kotiliesi
  • 1