Uunipunajuuret ja makkaravartaat
Uunipunajuuret ja makkaravartaat tarjotaan pähkinöillä rikastetun vuohenjuusto- tai sinihomejuustokastikkeen kera.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Uunipunajuuret:
- 2 nippua punajuuria
- 3 rkl (pähkinä)öljyä
- merisuolaa ja mustapippuria myllystä
Kastike punajuurille:
- 100 g pehmeää vuohenjuustoa tai pehmeää sinihomejuustoa
- 2 dl ranskankermaa
- 1 dl rouhittuja cashewpähkinöitä
Makkaravartaat:
- 400 g Chorizoa tai muuta maustetettua makkaraa
Valmistusohje
1. Pese punajuuret hyvin, kuori ja lado uunivuokaan. Sekoita mausteet öljyyn ja kaada punajuurille. Kypsennä ensin mikrossa 5 minuuttia. Paahda sitten 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa pähkinärouheella maustetun vuohenjuustokastikkeen kanssa.
2. Paahda makkarat grillissä, uunissa tai parilapannulla.
Katso myös: Punajuuri värittää arkiruoat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Uunipunajuuret ja makkaravartaat