Valkosuklaiset liköörimansikat
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 1 l mansikoita
- 2 dl metsämansikkalikööriä (tai 2 limetin mehu ja raastettu kuori sekä 0,5 dl sokeria)
kastike:
- 200 g mascarpone-juustoa
- 0.5 dl marjojen marinadia
pinnalle:
- 100 g valkosuklaalastuja
Valmistusohje
1. Viipaloi tai halkaise mansikat. Kaada päälle likööriä tai limettimehusta, limetin kuorista ja sokerista sekoitettua lientä. Anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
2. Sekoita lientä mascarponen joukkoon. Lusikoi seos annosmaljoihin. Nostele päälle mansikoita ja vuole koristeeksi valkosuklaalastuja.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valkosuklaiset liköörimansikat