Vaniljainen vadelmahillo
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 l vadelmia
- 7 dl (500-750 g) sokeria
- vaniljatanko
- 0.5 dl vanilliinisokeria
Valmistusohje
- Puhdista marjat. Jos huuhdot vadelmat, anna kuivua mahdollisimman kuiviksi.
- Pane vadelmat kerroksittain sokerin kanssa kattilaan ja anna mehustua muutaman tunnin ajan.
- Lisää vaniljatanko kattilaan ja keitä marjat hitaasti hauduttaen hilloksi. Jos vadelmat ovat kovin mehukkaita, saatat joutua keittämään hilloa melko pitkään.
- Poista vaniljatanko, lisää vaniliinisokeri ja tölkitä hillo. Sulje kannet välittömästi.
Kokeile myös aprikoosihilloa ja raparperihilloa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vaniljainen vadelmahillo