Vaniljatähtimarengit
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
Ainekset
- 2 valkuaista (huoneenlämpöistä)
- 1 dl sokeria
- 0.3 tl vanilliinisokeria
- 100 g taloussuklaata
- ripaus nonparelleja
Valmistusohje
Vaahdota valkuaisia niin, että seos hiukan kovenee. Lisää sokerit ja vaahdota, kunnes seos on kovaa.
Pursota tähdenmuotoisella pursottimella marenkeja leivinpaperilla päällystetylle pellille.
Paista marengit uunissa 95 asteessa noin tunnin ajan ja jätä ne vielä tunniksi jälkilämpöön.
Sulata taloussuklaa mikrossa ja dippaa marengit suklaassa. Sen jälkeen voit halutessasi sirotella päälle suklaisiin kohtiin vielä nonparelleja.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vaniljatähtimarengit