Verigreippisorbetti

Verigreippisorbetti 

60+
min
4 annosta
yli 60 min

Ainekset

4 verigreippiä
1 liivatelehti
0.5 dl sitruunamehua
1 kananmunanvalkuainen
1 dl tomusokeria

Valmistusohje

1. Pese ja halkaise verigreipit.
Koverra hedelmälihat irti kuorista,
säästä kuoret. Soseuta hedelmälihat
tehosekoittimessa.

2. Liota liivatelehteä kylmässä
vedessä 5 minuuttia. Kuumenna
sitruunamehu ja sulata liivatelehti
liemeen. Kaada hieman jäähtynyt
liivate liemi greippi-soseeseen.

3. Vaahdota valkuainen ja tomusokeri
ja kääntele vaahto greippisoseeseen.
Jäädytä seos jäätelökoneessa.
Voit myös pakastaa
seoksen, mutta kääntele silloin
seosta muutaman kerran pakastamisen
aikana, jotta siitä tulee
tasaisempaa. Annostele sorbetti
greipinkuoriin.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
03.02.2010
Kotiliesi