Vesikrassi-fenkolisalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 1 iso salaattifenkoli
- 2 ruukkua vesikrassia
- 1 kerä friseesalaattia
- 1 prk (80 g) parmesaanilastuja
kastike:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Halkaise huuhdeltu fenkoli. Poista kova kanta ja suikaloi ohuiksi lastuiksi. Pirskota päälle hieman sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Sekoita kulhossa fenkolit, vesikrassit, revityt friseesalaatit ja parmesaanilastut kevyesti.
2. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon tai tarjoile kastike erikseen.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vesikrassi-fenkolisalaatti