Vihreät pavut Julia Childin tapaan
Kokkaa vihreät pavut Julia Childin tapaan. Julia Child tuli tunnetuksi useista julkaisemistaan kirjoista ja televisiotyöstään. Julia halusi tehdä ranskalaista keittiötä tunnetuksi tavallisille amerikkalaisille. Julia Child opettaa kuuluisassa keittokirjassaan, Ranskalaisen keittiön salaisuudet, että papujen liika keittäminen voi olla kohtalokasta niiden värille, maulle ja koostumukselle.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kevyt
Ainekset
Vihreät pavut Julia Childin tapaan
- 400 g vihreitä papuja
- 50 g voita
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl hienonnettua rakuunaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vihreät pavut Julia Childin tapaan tehdään helposti näin:
1. Huuhtele pavut ja poista kannat. Nosta pavut laakeaan kasariin ja kaada päälle pari desiä kiehuvaa vettä. Peitä kasari kannella ja anna papujen höyrystyä täydellä teholla muutama minuutti. Poista kansi ja ravistele hieman, jotta kaikki kosteus haihtuu.
2. Lisää kuumien papujen joukkoon voita ja anna papujen saada hieman väriä. Ravistele pannua hieman. Lisää joukkoon loraus sitruunamehua ja hienonnettuja yrttejä. Mausta vihreät pavut Julia Childin tapaan suolalla ja mustapippurirouheella.
Lue myös: Pavut ja linssit ovat edullista arkiruokaa – näin valmistat ne oikein
Lue myös Anna.fi: Soijakastikkeessa marinoidut vihreät pavut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vihreät pavut Julia Childin tapaan