Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Viikunahillo

Viikunahillo sopii juustotarjottimelle juustojen kylkeen. Itse tehty viikunahillo voittaa kaupan valmiin mennen tullen.

Ainekset

Viikunahillo

  • 500 g tuoreita viikunoita
  • ½ dl punaviiniä tai rypälemehua
  • 250 g (4 dl) hillosokeria

Valmistusohje

Viikunahillo tehdään helposti näin:

1. Lohko hedelmät. Kuumenna hedelmälohkot ja neste kattilassa. 2. Lisää hillosokeri ja keitä kymmenisen minuuttia. Soseuta seos ja anna jäähtyä noin 15 minuuttia. Jaa tölkkeihin ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa juustojen kanssa.

Katso myös: Hillo juustoille x 3

Katso myös Anna.fi/ruoka: Parhaat makuparit home- ja herkuttelujuustoille – uskomaton yhdistelmä: sinihomejuustoa ja lakritsia!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Viikunahillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.