Reseptit

Viikunajuustosalaatti

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 viikunaa tai tomaattia
  • 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 200 g mozzarellajuustoa
  • 1 ruukku rucola- tai tammenlehväsalaattia
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohje

Viikunajuustosalaatti

  1. Lohko viikunat neljään osaan. Leikkaa kinkkuviipaleet ohuiksi suikaleiksi. Valuta juustot ja paloittele ne neljään osaan.
  2. Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille. Nosta päälle viikunat, juustopalat ja kinkkusuikaleet. Valuta päälle oliiviöljy ja pirskottele pinnalle balsamiviinietikka. Rouhi päälle mustapippuri.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Viikunajuustosalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.