Viikunajuustosalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 4 viikunaa tai tomaattia
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 200 g mozzarellajuustoa
- 1 ruukku rucola- tai tammenlehväsalaattia
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohje
- Lohko viikunat neljään osaan. Leikkaa kinkkuviipaleet ohuiksi suikaleiksi. Valuta juustot ja paloittele ne neljään osaan.
- Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille. Nosta päälle viikunat, juustopalat ja kinkkusuikaleet. Valuta päälle oliiviöljy ja pirskottele pinnalle balsamiviinietikka. Rouhi päälle mustapippuri.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Viikunajuustosalaatti