Yrttisalaatti balsamicovinegretti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
Yrttislaaatti
- yrttejä tai salaattia
- (ranskalaista raakunaa, basilikaa, punaista basilikaa, kirveliö, perillaa, minipunamangoldia, villirucolaa, mizunaa)
vinegretti:
- ½ dl valkoista balsamicoa
- ½-1 tl hunaja-dijonsinappia
- ripaus suolaa
- vastarouhittua mustapippuria
- ½ dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
Valmistusohje
- Valmista vinegretti maustamalla viinietikka suolalla, pippurilla ja sinapilla. Vatkaa öljy joukkoon.
- Laita hieman vinegrettiä onthe- rocks -lasien pohjalle. Asettele salaatti- ja yrtinlehdet kauniisti laseihin. Aseta ruokailuvälineiksi syömäpuikot. Tarjoa heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Yrttisalaatti balsamicovinegretti