Brushetta vuohenjuustolla ja tomaatilla

Rippijuhlan raikas menu

Rippijuhlien kahvipöytään katetaan suolaista ja makeaa tarjottavaa. Kokosimme rippijuhlaan helpon ja kesäisen menun, jota voit muokata myös tarpeesi mukaan!

Suolaista ja makeaa tarjottavaa

Rippijuhliin kutsutaan kummit sekä sukulaisia ja muita rippilapselle läheisiä ihmisiä. Muista ottaa huomioon myös erityisruokavaliot, joita on hyvä tiedustella jo kutsussa.

Juhlapöydän herkulliset suolaiset palat maistuvat kaikenikäisille vieraille! Kylmänä tarjoiltava tomaattikeitto sopii päivällä pidettäviin juhliin, ja koko komeuden kruunaa muhkea vadelmakakku. Kattauksen katseenvangitsijaksi voit kokeilla jäärengasta. Tee täytekakun kaveriksi tarvittaessa hedelmäkakku Vappu Pimiän tapaan. Pienille herkkusuille sopivat vaikkapa ihanan suklaiset kaurakeksit.

Suolaiseksi pikkusyötäväksi sopii esimerkiksi helposti kääräistävät rieskakääröt, joiden ohjeella voit myös keksiä monta eri täytettä vaativampaankin makuun. Kokeile myös vuohenjuusto Bruchetta -viipaleita, rukiisia palttoonnappeja tai kerroshapankorpppuja.

Lue lisää reseptejä täältä:

Juhlapöydän koreat raikkaat kakut

Upeat juhlakakut perhejuhliin

Ristiäiset, nimiäiset, rippijuhlat tai merkkipäivät – tarjoa näitä kahvipöydän klassikoita

10 helppoa ohjetta: makeat piiraat ja tortut vievät kielen mennessään

7 herkullista reseptiä: leivo juhlapöytään vaivaton suolainen piirakka

Avainsanat

Keskustelu

hyvät reseptit kaikki, ei missään ohjeessa sokeria ja hapanmaitotuotteita yhdessä, terveellisiä, totta maar.

Hei T. M. Järvelä, miksi ei saisi olla samassa ohjeessa sokeria ja hapanmaitotuotteita?

onhan ohjeet varmaan ihan ok, mutta jos vieraat tulee pitkän matkan päästä niin mielestäni lämmin ruoka olisi kaikkein järkevin tarjoiluvaihtoehto. lihakeitto, lohikeitto ja kahvipöytään tietty kakkua, pullaa ja pipareita.

Poikani pääsi ripille vuonna 2006 ja hän halusi juhlissaan tarjottavan Villa Dalbyn vadelmakakkua. Loistava valinta. Helppo tekoinen ja hyvän makuinen hieman erilainen täytekakku. Suosittelen lämpimästi.

Kommentoi juttua: Rippijuhlan raikas menu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X