Sienestäminen on hauska harrastus. Ateria valmistuu helposti ja nopeasti sellaisista sienistä, jotka ovat käyttökelpoisia ryöppäämättäkin.

Sienten makuun pääsee myös kaupasta löytyvillä viljellyillä lajikkeilla.

Lämmin sienisalaatti syntyy nopeasti ja on helppo valmistaa. Leipien ystävä herkuttelee kantarelleilla. Kantarellifoccacia on tuhti leipä.

Sienestäjän röstimunakas on maukas makkara- tai kala-aterian lisäke, joka käy myös ateriasta.

Suppilovahverot antavat sakealle sosekeitolle ruokaisuutta. Tatit tai muut ryöppäämättä käyttövalmiit sienet sopivat punajuuririsottoon.

Kokeile myös muita Kotilieden sienireseptejä:

Herkkutatti-vuohenjuustopasta
Tatticappuccino
Tattimunakas
Lampaankääpävartaat
Metsäsienikeitto
Täytettyä kalaa
Sienestäjän piirakka
Kukkakaali-sienisalaatti
Perinteinen sienisalaatti