Ruoka

Kakkutikkarit eli cake popsit koukuttavat

Cup cake -innostuksen jälkeen buumiksi ovat etenkin blogeissa nousseet kakkutikkarit eli cake popsit.

Kakkutikkareita voi tehdä lähes mistä tahansa ylijääneestä kakkupohjasta tai kuivakakusta, esimerkiksi tiikerikakusta.

Kakkutikkareita varten kakkupohja murustetaan ja pehmennetään esimerkiksi tuorejuustolla. Sitten se maustetaan, pyöritellään palloiksi, kuorrutetaan ja koristellaan.

Kokeile cake pops -reseptiä, jossa kakunmurut maustetaan appelsiinimarmeladilla ja rommilla. Herkulliset pallerot kuorrutetaan valkosuklaalla, ja halutessaan ne voi vielä koristella kimallejauheella. Reseptiä on helppo muunnella mieleisekseen oman maun ja mielikuvituksen mukaan.

Kakkutikkarien sijasta voi tehdä myös cookie popseja, joissa kakunmurut on vaihdettu kekseihin.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kakkutikkarit eli cake popsit koukuttavat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.