Pääsiäisruokaa moderniin makuun

Pääsiäismenun moderni versio tarjoaa vaihtelua ja kevennystä pääsiäisen ruokatarjoiluun.

Modernin pääsiäismenun alkuruoaksi tarjotaan chilimajoneesilla maustettuja katkarapuja salaatinlehdistä, pääruoaksi vuohenjuustotäytteiset broileripihvit ja jälkiruoaksi hedelmägranitaa.

Menu muuntuu helposti myös keveäksi ateriaksi. Saat menusta kevennetyn version, kun vaihdat alkuruoaksi keltaisen keiton ja jälkiruoaksi tuoreista hedelmistä valmistetun hedelmäsalaatin.

Muista lähettää Kotilieden maksuton pääsiäiskortti!

Lue myös:

Pääsiäinen on vanha kirkollinen pyhä
Pääsiäismenu perinteiseen tapaan
Lammasta pääsiäisen kunniaksi
Pasha kruunaa pääsiäisaterian
Rahka kuuluu pääsiäiseen
Makean maltaista mämmiä
Pääsiäisen menu
Askartele ja koristele pääsiäismunia

Tilaa uutiskirjeemme niin saat sähköpostiisi säännöllisesti tietoa uusimmista jutuistamme ja kilpailuistamme.


Teksti: Mari Harjula
Kuvat: OM-arkisto

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti