Raparperi jälkiruoka

Sadonkorjuujuhlien värikäs menu

Kokosimme valmiin juhlamenun kattausideoineen!

Elokuun lämpiminä iltoina on aika kutsua ystävät koolle ja järjestää sadonkorjuujuhlat. Kun kesä alkaa vaihtua syksyksi, on hyvä hetki nauttia kesän tuoreesta sadosta.

Sadonkorjuujuhlien menu

Tomaattihalloumisalaatti
Focaccia
Grillatut broilerinkoivet
Kasvishöystö

Raikas jälkiruokavanukas
Mustikkatuorejuustomaljat

Lue myös:
Puutarhajuhlissa nautitaan kasvimaan antimia

Koristele juhlapöytä kauniisti

Avainsanat

Keskustelu

syksyn tulossa on kyllä tosiaan yksi kiva asia. Vielä lämpimät, mutta pimeät illat joihin saa tunnelmaa kynttilöin. Meillä harrastetaan ulkona syömistä pitkälle syksyyn.

samoin meillä. tosin tällä hetkellä riesana ovat pienet mustat ötökät, ilmeisesti ne ovat rypsikärpäsiä. ne parveilevat ruokapöydän ympärillä ja uiskentelevat juomalaseissa….

Kesäkurpitsat on tosi ihana kesäruoka viipaleina paistettuna. Kiitos mustikkahyytelökakun ohjeesta joka oli pari numeroa sitten Kotilieden leivonnaiskilpailujen voittajana. Tosi hyvää, vielä on kerättävä yhdet mustikat, että saa tehdä taas kakun.

No kyllä sitä syksyä nyt hehkutetaan! Joutaisi roskiin koko vuodenaika! Alkavat pimeät illat, kylmät tuulet, liukkaat kelit…

Pimeät illat, kylmät tuulet ja liukkaat kelit ovat vasta talven ongelma! Syksy on ihana!

Näinä päivinä on syksy kauneimmillaan, kun ruskan hehku loistaa kilpaa auringon kanssa, rannoilla värit vielä heijastuvat tyyneen veden pintaan. Kamerat esiin! Lämmintäkin on ollut.
Ymmärrän kyllä Kesän lapsen surunkin kesän ihanuuden loppumisesta.

Kommentoi juttua: Sadonkorjuujuhlien värikäs menu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X