makkarapata chili con carnen tapaan

Siskonmakkara-salviapasta, makkarapata chili con carnen tapaan ja 4 muuta maukasta makkarareseptiä

Kokeile siskonmakkaraa vaihteeksi pastassa ja loihdi chorizosta mausteinen pata chili con carnen tapaan. Kokosimme tähän juttuun kuusi herkullista ruokaa makkarasta.

Siskonmakkarasta syntyy muutakin kuin soppaa

Italialainen klassikkoruoka salvia-voipasta syntyy siskonmakkarasta vielä vähän ruokaisammin ja varsin nopeasti myös arki-iltana. Purista siskonmakkarat ulos kuorestaan ja paista makoisaksi voissa.

Lisää pannulle reilu kourallinen salviaa ja raikasta kastike tirauksella sitruunamehua. Sekoita lopuksi joukkoon keitetty pasta ja raasta päälle reilusti parmesaania.

siskonmakkara-salviapasta

Resepti: Siskonmakkara-salviapasta

Chorizo tuo potkua minestroneen

Tämä italialainen klassikkokeitto on tällä kertaa ryyditetty mausteisella chorizo-makkaralla. Joukossa on runsaasti kasviksia, kuten porkkanaa, lehtiselleriä ja vihreitä papuja. Pasta tuo ruokaisuutta ja päälle vuollut parmesaanilastut viimeisen silauksen.

Tarjoa lisänä rapeakuorista leipää.

tulinen makkaraminestrone

Resepti: Tulinen makkaraminestrone

Helpot makkaravartaat syntyvät hetkessä

Kun haluat unohtaa turhat kikkailut keittössä ja keskittyä olennaiseen, on uunipunajuuret ja makkaravartaat valintasi. Pähkinöillä rikastettu vuohenjuustokastike, joka pelaa täydellisesti yhteen niin makeaksi paahtuneiden juuresten kuin mausteisen makkarankin kanssa, nostaa arkiruoan ihan uudelle tasolle.

Uunipunajuuret ja makkaravartaat

Resepti: Uunipunajuuret ja makkaravartaat

Makkara sopii myös pataruokiin

Chili con carnen raaka-aineeksi sopii perinteisen jauhelihan lisäksi myös muut lihat, kuten tässä mausteinen chorizo-makkara. Makkarapata chili con carnen tapaan on taatusti tuhtia ja lämmittävää ruokaa, joka maistuu erityisen hyvältä kun ulkona pakkanen paukkuu.

Makeat taatelit ja säilötyt paprikat tuovat ruokan jännittävän lisätwistin.

makkarapata chili con carnen tapaan

Resepti: Makkarapata chili con carnen tapaan

Modernit makkaraperunat on perjantain parempi herkku

Modernit makkaraperunat nostavat veden kielelle. Pilko uuninpellille perunoiden lisäksi porkkanaa, palsternakkaa sekä punasipulia ja mausta makoisaksi valkosipulilla sekä chilillä.

Unohda perinteiset nakit ja makkarat ja kokeile niiden sijaan esimerkiksi saksalaista bratwurstia. Ruoka maistuu vieläkin paremmalta, kun tarjoat sen itse tehdyn majoneesin kanssa.

Modernit makkaraperunat

Reseptit:

Modernit makkaraperunat

Helppo majoneesi

Pikantit pyörykät syntyvät chorizozta

Maukas espanjalainen chorizo-raakamakkara antaa särmää myös lihapullille. Pursota makkaroiden sisus kuorestaan ja korvaa sillä osa jauhelihasta. Chiliripauksella ja sokerilla karamellisoitu pinta viimeistelee makuelämyksen.

Chorizopyörykät sopivat pikkusuolaiseksi naposteltavaksi, mutta taipuvat myös kokonaiseksi ateriaksi, kun teet kylkeen dipin ja uunissa paahdettuja timjamiperunoita.

chorizopyorykat

Reseptit:

Chorizopyörykät

Uunissa paahdetut timjamiperunat

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Siskonmakkara-salviapasta, makkarapata chili con carnen tapaan ja 4 muuta maukasta makkarareseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X