Täytekakku kevään juhliin x 7

VadelmakakkuKaunis täytekakku on juhlapöydän silmäterä. Keväisen kakun täytteeksi sopivat vaikkapa tuoreet marjat, raikkaat hedelmät tai pehmeä kinuski.

Marjaisat täytekakut

Perinteinen marjakakku saa lisää kerroksia Villa Dalbyn vadelmakakussa. Kakku kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä tai hyvissä ajoin pakkaseen. Mansikkakakun pohja syntyy puolestaan helposti sokerikakun ohjeella. Kakkulevyt saavat kostutuksessa makua tummasta rommista.

Kauniin hedelmäiset täytekakut

ViinirypälekakkuSitruunakakun ohje on Kotilieden lukijan kätköistä. Kakku sopii keliaakikolle ja se on helppo muuntaa laktoosittomaksi. Raikkaan vihreä viinirypälekakku täytetään mandariineilla ja koristellaan pistaasirouheella. Upea appelsiinitäytekakku saa puolestaan maukkaan täytteensä jogurtista ja sitruunatahnasta.

Juhlapöydän klassikot

KinuskikakkuVarma suosikki on Ruususen kinuskikakku, joka sopii juhlaan kuin juhlaan. Kauniit ruusukoristeet voi valmistaa itse. Rapean keveä marenkikakku on kuin kruunu, ja sen täytettä on helppo muunnella oman maun mukaan.

Tutustu myös kevään juhliin sopiviin voileipäkakkuihin, rippijuhlien herkkuruokiin ja kahvipöydän ihaniin leivoksiin. Helpoilla vinkeillä täytekakun valmistaminen sujuu kuin tanssi!

 

 

 

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytekakku kevään juhliin x 7

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X