Ruoka

Viettelikö Sami Kuronen tällä ruoalla Michaelan? "Tällä annoksella hurmaat deittisi satavarmasti! Testattu on!"

Sami Kuronen ja Michaela Söderholm seurustelevat. Kurosen uudessa keittokirjassa Elämäni reseptit (Otava) paljastetaan hurmurin treffi-iltaruokia ja kerrotaan paljastuksia. Hurmausruoan kappalevalinta on tunnettu erityisesti eroottisen tunnelman virittäjänä.

Sami Kuronen on rakastunut. Syksyllä 30-vuotista radiouraansa juhlistava juontaja tunnustautuu uudessa kirjassaan romantikoksi, joka tykkää hemmotella rakkaitaan ruoalla.

Kirjan kiitoksissa hän paljastaa vuolaat kiitoksensa myös tyttöystävälleen missi Michaela Söderholmille tuesta kirjan teossa.

Elämäni reseptit (Otava) kirjassa matkataan läpi Samin lapsuusvuosien reseptejen kautta sinkkuviikkojen herkkuihin ja #datenight -ruokiin, joilla hurmataan.

Sami Kurosen seksirisotto ja rakastelubiisi

Kirjan #datenight-osion ruoat ovat pääasiallisesti tuhteja liharuokia kuten jallupihvit, poronsisäfileetä ja kanaa. Mutta yksi ruoka nousee ylitse muiden. Paahdettua siikaa ja sitruunarisottoa -resepti saa lukijan kiinnostuksen heräämään. Onko tässä juuri se resepti, jolla Sami hurmasi Michaelan?

”Kokemuksen syvällä rintaäänellä uskallan todeta, että tällä annoksella hurmaat deittisi satavarmasti! Testattu on”, Kuronen paljastaa kirjassa.

Reseptit ovat saaneet myös biisisuositukset. Tämän reseptin kohdalla suosituksena on Marvin Gayen Sexual Healing, joka on valittu yhdeksi maailman romattisemmista kappaleista ja parhaaksi rakasteluun ja flirttiin sopivaksi kappaleeksi.

Tuttu sanonta ruoasta ”tie miehen sydämeen kulkee vatsan kautta”  pätee Kurosen mukaan myös toisinpäin.

”Nautin suuresti, kun pääsen hemmottelemaan naista. Joskus se tarkoittaa valmiiksi järjestettyä iltaa kaupungilla tai viikonloppumatkaa kivaan kohteeseen. Hyvin usein kuitenkin haluan tarjota herkullista, kotona itse kokattua ruokaa hyvine viineineen, kynttilöineen ja tunnelmaan sopivine musiikkeineen. Niinä iltoina nainen saa todella olla matkustajan paikalla ja ruoanlaitto antaa suurinta mahdollista iloa myös itselleni”, Kuronen kertoo.

Paahdettua siikaa ja sitruunarisottoa

Risotto

Koristeluun

  1. Valmista ensin risotto. Pilko sipulit pieneksi silpuksi. Lisää kattilaan öljy ja puolet voista. Freesaa sipulit ja lisää sitten riisi.
  2. Sekoita hyvin, niin että kaikki riisit imevät osansa rasvasta. Kuumenna toisessa kattilassa kasvisliemi ja pidä se kuumana. Lisää joukkoon rosmariinin oksa. Kaada lientä yksi kauhallinen kerrallaan riisien joukkoon, sekoita ja anna imeytyä miedolla lämmöllä. Hämmennä välillä ja jatka tätä, kunnes riisi on kypsynyt pehmeäksi.
  3. Sekoita kulhossa keltuainen, sitruunan kuoriraaste ja mehu, parmesaaniraaste, kerma ja pippuri. Lisää seos ja loppu voi risottoon hetkeä ennen tarjoilua. Tarkista lopuksi suola. Risoton tulee muistuttaa löysää riisipuuroa, joten älä keitä sitä liian kuivaksi. Raasta valmiin risoton päälle parmesaania.
  4. Leikkaa siikafileet annospaloiksi. Suolaa ja pippuroi kevyesti, ennen kuin aloitat risoton valmistuksen. Kun olet lisännyt risottoon viimeisen kauhallisen kasvislientä, kuumenna pannu ja paista fileet voissa. Ensin nahkapuoli alaspäin, niin että pinta muuttuu rapeaksi, ja sen jälkeen toiselta puolelta pari minuuttia.
  5. Ajoitus on tärkeä, ettei risotto pääse kuivumaan. Koristele annos mädillä, aiolilla ja tillillä.
Sami Kurosen seksirisotto.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Viettelikö Sami Kuronen tällä ruoalla Michaelan? "Tällä annoksella hurmaat deittisi satavarmasti! Testattu on!"

Sinun täytyy kommentoidaksesi.