Viikon ruokalista 14.4.–20.4.
Sieniviikolla käytetään pois viimeisetkin syksyllä säilötyt sienet ja tutustutaan tuoreisiin, viljeltyihin sieniin. Viikonloppuna katetaan pöytä täyteen pääsiäisherkkuja, kuten lampaanpaistia ja pashaa.
Maanantai 14.4.
Metsäsienikeitto
Peruna-sienirieska
Tiistai 15.4.
Siitake-porsaspasta
Keskiviikko 16.4.
Mausteinen linssipata
Torstai 17.4.
Kuituisempi sienirisotto
Perjantai 18.4.
Pitkäperjantai
Keltainen pääsiäiskeitto
Sienipiirakka pakastesienistä
Lauantai 19.3.
Pääsiäispiirakka
Vesikrassi-fenkolisalaatti
Mango-mignonmaljat
Sunnuntai 20.3.
Pääsiäispäivä
Välimerellinen lammaspaisti
Valkosipuli-rosmariinipaahdetut perunat
Pasha
Keskustelu
Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 14.4.–20.4.