Viikon ruokalista 14.4.–20.4.

Sieniviikolla käytetään pois viimeisetkin syksyllä säilötyt sienet ja tutustutaan tuoreisiin, viljeltyihin sieniin. Viikonloppuna katetaan pöytä täyteen pääsiäisherkkuja, kuten lampaanpaistia ja pashaa.

Maanantai 14.4.
Metsäsienikeitto
Peruna-sienirieska

Tiistai 15.4.
Siitake-porsaspasta

Keskiviikko 16.4.
Mausteinen linssipata

Torstai 17.4.
Kuituisempi sienirisotto

Perjantai 18.4.
Pitkäperjantai
Keltainen pääsiäiskeitto
Sienipiirakka pakastesienistä

Lauantai 19.3.
Pääsiäispiirakka
Vesikrassi-fenkolisalaatti
Mango-mignonmaljat

Sunnuntai 20.3.
Pääsiäispäivä
Välimerellinen lammaspaisti
Valkosipuli-rosmariinipaahdetut perunat
Pasha

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 14.4.–20.4.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X