Viikon ruokalista 16.2.–22.2.

Talvilomaviikolla keitetään maukasta madekeittoa, haudutellaan muhevia pataruokia, leivotaan laskiaispullia ja väkerretään veikeitä kakkutikkareita.

Maanantai 16.2.
Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer
Naanleipä
palak paneer

Tiistai 17.2.
Laskiaistiistai
Hernekeitto
Laskiaispullat
laskiaispulla

Keskiviikko 18.2.
Maalaiskananpoikapata

Torstai 19.2.
Madekeitto
madekeitto

Perjantai 20.2.
Makaronilaatikko maa-artisokalla
makaronilaatikko

Lauantai 21.2.
Silakkahampurilaiset
Kakkutikkarit
hampurilainen

Sunnuntai 22.2.
Maukas lammaspata
Rikkaat ritarit
rikkaat ritarit

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 16.2.–22.2.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X