omenainen kanakeitto

Viikon ruokalista 18.9.-24.9.: Omenainen kanakeitto ja muut viikon suosikit

Tällä viikolla pilkotaan omenoita kanakeittoon, sujautetaan ruusukaalia kasviscurryyn ja raastetaan juureksista nerokkaat pizzapohjat. Nämä ja muut nerokkaat syysruoat löydät viikon ruokalistalta.

kookos-kasviscurry

Maanantai

Kookos-kasviscurry

Alle 30 min

Porkkanaa, kukkakaalia ja ruusukaalia. Niistä on maanantain maukas kookos-kasviscurry tehty. Saat ruoasta tuhdimman, kun lisäät joukkoon kikherneitä.

Seesami-juustopaneroitu seiti

Tiistai

Seesami-juustopaneroitua seitiä

30-60 min

Seesaminsiemenistä ja parmesaanijuustosta syntyy pakasteseitin uusi twisti. Tarjoa paneroidut seitipihvit perinteisen perunamuusin tai syksyisen juuressoseen kanssa.

omenainen kanakeitto

Keskiviikko

Omenainen kanakeitto

Alle 30 min

Osa omenasadosta kannattaa ehdottomasti pilkkoa sattumiksi myös kanakeittoon. Ripauksesta currya saat soppaan mukavasti makua ja kauniin kullankeltaisen värin.

jauhemaksapihvit

Torstai

Jauhemaksapihvit

Alle 30 min

Vaihda sika-nauta jauhettuun maksaan ja tee siitä pihvit. Ne syntyvät helpommin kuin uskotkaan ja puolukkasurvoksen kanssa maistuvat koko perheelle ihan varmasti.

juures-kinkkupizza

Perjantai

Juures-kinkkupizza

30-60 min

Perjantai on tietysti pizzapäivä. Taikinan vaivaamiselta vältyt, kun teet pohjat raastetuista juureksista. Ja kappas, puoli kiloa päivässä täyttyi ihan huomaamatta.

Resepti jossa yhdistellään simpukoita, kuhaa ja pastaa

Lauantai

Kalastajan pasta

30-60 min

Tekisikö lauantaina mieli oikein maukasta pastaa? Nappaa kaupasta simpukoita, vaaleaa kalaa ja purkki kuohukermaa. Seuraksi fenkolia ja loraus anisviinaa. Täydellistä!

Täyteläinen punajuurilaatikko
Sunnuntai

Täyteläinen punajuurilaatikko

Yli 60 min

Sunnuntaina ei kikkailla keittössä. Täyteläinen punajuurilaatikko tehdään ohrasuurimoista, vuohenjuustosta ja raastetusta punajuuresta, jotka muhivat meheväksi uunissa.

tyrnijäätelö

Tyrnijäätelö

Yli 60 min

Kesä kääntyi väistämättä syksyksi, mutta onneksi jäätelöä voi syödä vuoden ympäri. Tässä ohjeessa jäätelö tehdään turkkilaisesta jogurtista sekä kermasta ja tarjotaan tyrnimehusta keitetyn siirapin kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 18.9.-24.9.: Omenainen kanakeitto ja muut viikon suosikit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X