Viikon ruokalista 18.5.–24.5.

Toukokuussa syödään keväistä broilerisalaattia, kasvishampurilaisia ja uunilahnaa. Lisäksi herkutellaan tuoreella raparperisadolla.

Maanantai 18.5.
Kana-nuudelikeitto

Tiistai 19.5.
Pariloitua siikaa ja fenkoli-omenasalaattia


Keskiviikko 20.5.
Pinaattiletut

Torstai 21.5.
Keväinen broilerisalaatti

Perjantai 22.5.
Kasvishampurilainen

Lauantai 23.5.
Parsalla täytetty pekonikäärö
Rapea ja makea raparperiherkku

Sunnuntai 24.5.
Helluntaipäivä
Uunilahna
Raparperikiisseli

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 18.5.–24.5.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X