Viikon ruokalista 20.10.–26.10.

Tällä viikolla paistetaan bataattipihvejä ja keitetään hapankaalikeittoa. Viikonloppuna herkutellaan italialaisittain osso bucolla ja tiramisulla sekä venäläisittäin seljankalla ja syrnikeillä.

Maanantai 20.10.
Mummolan hapankaalikeitto
Naurisrieska

Tiistai 21.10.
Pastaa ja kasviskastiketta

Keskiviikko 22.10.
Kurttukaalikääryleet

Torstai 23.10.
Bataattipihvit

Perjantai 24.10.
YK:n päivä
Frittiahvenet, lämpimät perunalastut ja lime-tsatsikikastike

Lauantai 25.10.
Osso bucco -pata
Tiramisu-jälkiruoka

Sunnuntai 26.10.
Kesäaika päättyy
Pikaiset perunablinit
Venäläinen kalaseljanka
Sitruunasyrnikit ja karpalovodkahilloke

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 20.10.–26.10.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X