Viikon ruokalista 21.4.–27.4.

Alkuviikosta pyöräytetään salaatti pääsiäislampaan jämistä ja keitetään broilerikeittoa.. Loppuviikosta nautitaan kevään ensimmäisistä parsoista ja mangomoussesta.

Maanantai 21.4.
Toinen pääsiäispäivä
Lampurin salaatti
Pinaatti-ricottapannarit
Pääsiäispiiras

Tiistai 22.4.
Sitruunaruoho-broilerikeitto

Keskiviikko 23.4.
Parsa-yrttimunakas

Torstai 24.4.
Fenkolisilakat

Perjantai 25.4.
Pasta carbonara

Lauantai 26.4.
Sitruunainen parsarisotto
Malibulla maustettu mangomousse


Sunnuntai 27.4.
Kansallinen veteraanipäivä
Uunilohi
Maukas pullavanukas

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 21.4.–27.4.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X