Viikon ruokalista 26.1.–1.2.

Tammikuun viimeisellä viikolla nautitaan lämmittävästä talviruoasta. Kokeile mausteista kasviscurrya ja viikonlopun kunniaksi perinteinen poronkäristys.

Maanantai 26.1.
Tulinen makkaraminestrone

Tiistai 27.1.
Broileri-pistaasisalaatti
Rosmariinifocaccia

Keskiviikko 28.1.
Kookos-kasviscurry
kasviscurry

Torstai 29.1.
Linssi-porsaspata

Perjantai 30.1.
Kermainen lohi-rucolapasta

Lauantai 31.1.
Kasvismoussaka
Hedelmiä mantelikastikkeen kera

Sunnuntai 1.2.
Talvinen poronkäristys
Mutakakku ja sokeroidut karpalot
kakku

Avainsanat

Keskustelu

Kalaparsayhdistelmä oli ihanaa. Olen joskus tehnyt erilaista makaronilaatikkoa laittamlla jauhelihan tilalle kukkakaalia ja pidin siitäkin valtavasti. Tofun kanssa en ole päässyt kaveriksi, mieluummin teen kunnon rahkaa. Kanaruuat ovat taas kestosuosikkeja. Syön mielelläni kanakastikkeen perunoiden kanssa, vaikka riisi ikäänkuin kuuluu siihen.

kanaa näkyy olevan tämän viikon ruokalistalla useamman kerran.Ihan hyväähän kana on,mutta kenelle kana ei sovi,täytyy keksiä jotain muuta niille päiville.Tästä viikon ruokalistalta löytyy monia vinkkejä ruuanlaittoon ja ennenkaikkea vaihtelua omaan aina melkein samoihin ruokiin,joita on tullut laitettua.Kalaparsakaali gratiinia kannattaa kokeilla,tuli erittäin herkullista.Tykkään muutenkin luonnon omista antimista.

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 26.1.–1.2.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X