Viikon ruokalista 3.11.–9.11.

Marraskuun alussa keitetään lämmittäviä keittoja ja kokeillaan mustajuurigratiinia. Viikonloppuna herkutellaan bataatilla ja hemmotellaan isää porsaanniskalla ja suklaakakulla.

Maanantai 3.11.
Suppilovahvero-savuporokeitto
Rouheinen vuokaleipä

Tiistai 4.11.
Mustajuurigratiini

Keskiviikko 5.11.
Paahdettu kasvissosekeitto

Torstai 6.11.
Ruotsalaisuuden päivä
Helpot rapusilakat

Perjantai 7.11.
Thai-kalakeitto

Lauantai 8.11.
Täytetyt uunibataatit
Bataattimuffinit

Sunnuntai 9.11.
Isänpäivä
Porsaanniskaa oluessa
Voinen naurispyree
Suklaa-portterikakku

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 3.11.–9.11.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X