Viikon ruokalista 26.9.-2.10.
Kuukauden vaihde sujuu muhevien ruokien merkeissä, joista useimpien raaka-aineina käytetään kotimaisia juureksia: porkkanaa, punajuurta ja naurista. Viikonlopun herkkuhetkiin tehdä puolukkamoussekakkua ja banaani-kinuskipiirasta.
Maanantai 26.9.
Porkkana-kikhernekeitto
Juures-spelttikierteet
Tiistai 27.9.
Lämmin punajuurisalaatti
Keskiviikko 28.9.
Perinteinen lohikeitto
Kanacurry

Perjantai 30.9.
Rukiinen rapuhampurilainen
Lauantai 1.10.
Syyspihvit
Juustoiset naurislohkot
Puolukkamoussekakku
Sunnuntai 2.10.
Kaalilaatikko
Banaani-kinuskitorttu
Keskustelu
Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 26.9.-2.10.