porkkanakeitto

Viikon ruokalista 26.9.-2.10.

Kuukauden vaihde sujuu muhevien ruokien merkeissä, joista useimpien raaka-aineina käytetään kotimaisia juureksia: porkkanaa, punajuurta ja naurista. Viikonlopun herkkuhetkiin tehdä puolukkamoussekakkua ja banaani-kinuskipiirasta.

Maanantai 26.9.
Porkkana-kikhernekeitto
Juures-spelttikierteet
porkkanakeitto

Tiistai 27.9.
Lämmin punajuurisalaatti
punajuurisalaatti

Keskiviikko 28.9.
Perinteinen lohikeitto
Perinteinen lohikeitto

Torstai 29.9.
Kanacurry
kanacurry

Perjantai 30.9.
Rukiinen rapuhampurilainen
rapuhampurilainen

Lauantai 1.10.
Syyspihvit
Juustoiset naurislohkot
Puolukkamoussekakku
naurislohkot

Sunnuntai 2.10.
Kaalilaatikko
Banaani-kinuskitorttu
kaalilaatikko

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 26.9.-2.10.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X