Juureskeitto

Viikon ruokalista 4.1.-10.1.

Pyhien ja herkuttelun jälkeen on aika palata arkeen ja keveämpien ruokien pariin. Ravitsevat keitot, padat ja salaatit maistuvat töihin ja kouluun paluun lomassa.

Maanantai 4.1.
Rehevä juureskeitto
Sämpylät

Solmusämpylät

Tiistai 5.1.
Turkkilaiset varraslihapullat

Turkkilaiset varraslihapullat

Keskiviikko 6.1.
Taivaallinen pesto-munakoisovuoka

pesto-munakoisovuoka

Torstai 7.1.
Kala-kookospata eli Muqueca

205678-kalakookospata.jpg

Perjantai 8.1.
Ruokaisa papusalaatti

185908-papusalaatti1.jpg

Lauantai 9.1.
Possupata kasslerista
Luumuruukku

Luumuruukku

Sunnuntai 10.1.
Bourride eli provencelainen kalakeitto
Pehmeä sitruunakiisseli

196303-bourride_provencen_kalakeitto.jpg

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikon ruokalista 4.1.-10.1.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X