Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Aasialaiset vihannekset

Paksoista, pinaatista ja pavuista valmistettu nopea ja lämmin kasvislisuke maistuu liha- ja kalaruokien kumppanina. Aasialaista twistiä paistokseen tuovat chili, valkosipuli sekä tilkka osteri-, kala- ja soijakastiketta.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Aasialaiset kasvikset:

  • 1 kpl paksoi-kaalia tai
  • 1 kpl kiinankaalia
  • 250 g tuoretta pinaattia
  • tai papuja
  • 2 rkl öljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynsiä
  • 1 kpl chiliä tai
  • 1 tl chilitahnaa
  • 1 tl osterikastiketta
  • 1 tl kalakastiketta
  • 1 tl soijakastiketta
  • 0.5 tl fariinisokeria
  • 1 dl vettä
  • tai kanalientä

Valmistusohje

1. Huuhdo ja silppua paksoi tai kiinankaali, huuhdo pinaatti tai puhdista pavut.

2. Kuumenna öljy. Kuullota silputtu valkosipuli ja chili öljyssä. Lisää kasvikset ja kuullota. Lisää mausteet ja neste. Kiehauta ja tarjoa heti.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Aasialaiset vihannekset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.