Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Aprikoosikiisseli

Ainekset

  • 2.5 dl vettä
  • 100 g kuivattuja aprikooseja
  • 6.5 dl aprikoosinektaria
  • 3 rkl perunajauhoja

Valmistusohje

  1. Huuhdo aprikoosit huolellisesti ja liota yön yli vedessä.
  2. Lisää aprikoosien joukkoon nektari ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja kaada koko ajan sekoittaen liemeen. Kuumenna, kunnes kiisseli kiehahtaa ja sakeutuu. Tarkista maku. Ellei nektarista tule riittävästi makeutta, lisää sokeria tai makeutusainetta.
  3. Kaada kiisseli tarjoilumaljaan jäähtymään. Pinnalle voit ripotella sokeria kuortumista estämään.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Aprikoosikiisseli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.