Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Brudhällin raparperijäätelö

Ainekset

  • 4 keltuaista
  • 1 dl sokeria
  • 3 dl raparperisosetta tai -hilloketta
  • 1 rkl tomusokeria
  • sitruslikööriä
  • 4 dl kermaa
  • kinuskikastiketta

Valmistusohje

  1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta raparperisose tomusokerilla ja sitrusliköörillä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä ainekset. Laita jäätelökoneeseen tai pakasta ja sekoita välillä.
  2. Tarjoa raparperijäätelö kinuskikastikkeen, pienten marenkien, minttuöljyn ja kesän ensimmäisten metsämansikoiden koristamana.
  • Valkuaisista voit itse valmistaa marenkeja.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Brudhällin raparperijäätelö

Sinun täytyy kommentoidaksesi.