Reseptit

Hedelmäriisi

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 8 dl vettä
  • kalaliemikuutio tai kalafondia
  • 4 dl tummaa, pitkäjyväistä riisiä
  • nokare rasvaa tai tilkka öljyä
  • 1-2 sipulia
  • 1 dl silputtua taatelia
  • 1 dl silputtua luumua
  • kalan paistoliemi

Valmistusohje

Hedelmäriisi
  • valmistusaika 30 minuuttia

  1. Kuumenna vesi, lisää joukkoon liemikuutio ja riisi. Alenna lämpöä tai keitä riisi hiljalleen kypsäksi noin 20 minuuttia.
  2. Silppua sipulit ja paista silppu rasvassa. Lisää kypsymisen puolivälissä riisin joukkoon paistettu sipuli ja silputut hedelmät. Lisää kypsään riisin liemi ja rasva, joka on kertynyt leivinpaperille kalaa paistettaessa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmäriisi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.