Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo parmesaanikuha

Ripaus parmesaania antaa kuhafileille välimerellisen maun. Voissa paistetut parmesaani-kuhafileet ovat viikonlopun herkkuruokaa.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Parmesaanikuha

  • noin 500 g kuhafileitä
  • suolaa
  • valkopippuria

leivitys:

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl parmesaaniraastetta

paistamiseen:

  • voita

Valmistusohje

Helppo parmesaanikuha tehdään helposti näin:

1. Leikkaa kalafileet annospaloiksi. Sekoita juusto jauhoihin ja kääntele kalapaloja seoksessa. 2. Paista voissa pinnoitetussa paistinpannussa ja tarjoa heti vaikka pestokastikkeella maustetun perunasurvoksen ja salaatin kanssa.

Katso myös: Kalakauppiaan vinkit – näin tunnistat tuoreen kalan

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Sahramikuha taikoo ripauksen luksusta lautaselle


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo parmesaanikuha

Sinun täytyy kommentoidaksesi.