Helppo possupata
Helppo possupata syntyy possusuikaleista ja saa kaverikseen punajuurta, inkivääriä ja omenaa. Sellaisenaan ohje sopii hyvin kevyttä ruokavaliota noudattavalle. Täyteläisyyttä kaipaava voi lisätä ohjeeseen ranskankermaa.
- Kevyt
- Maidoton
Ainekset
- 500 g possusuikaleita (marinoituja)
- 2 rasiaa herkkusieniä (400 g)
- 2 omenaa
- 3 dl siideriä, omenamehua tai vettä
- 3-4 etikkapunajuurta
- soijakastiketta
- inkivääriä
- 2 tl ohrakasta
Valmistusohje
- Kääntele lihasuikaleet kuumassa teflonpannussa pienissä erissä ja siirrä pataan. Paloittele ja paista herkkusienet. Kuori ja lohko omenat pataan, lisää suikaloidut punajuuret, siideriä, omenamehua tai vettä ja soijakastiketta. Mausta inkiväärillä.
- Anna hautua kypsäksi noin 1/2 tuntia. Sekoita ohrakas- tai perunajauhoja kylmään vesitilkkaan ja suurusta kastike. Valmista kastikejauhetta voit lisätä suoraan kuumaan nesteeseen.
- Makua voit pehmentää purkillisella ranskankermaa. Keitä lisäksi riisiä tai perunoita.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo possupata