Hunajaiset kahvilantut
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 400 g lanttua
- 10 kpl salottisipulia
- 2 rkl margariinia
- tai voita
- 0.5 dl hunajaa
- 0.8 dl vahvaa kahvia
- suolaa
Valmistusohje
Hunajaiset kahvilantut ovat herkullinen lisuke vaikkapa lihalle. Lantut maustetaan hunajalla ja kahvilla.
- Kuori lanttu ja sipulit. Leikkaa lanttu pieniksi sormenpään kokoisiksi kuutioksi ja halkaise sipulit, jos ne ovat suuria.
- Kuumenna rasva ja paista kasviksia siinä, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan.
- Lisää hunaja, kahvi ja suolaa maun mukaan. Hauduta kannen alla kypsäksi noin 15 minuuttia.
Kokeile myös muita kasvislisukkeita:
Uuniporkkanat
Paahdetut bataatit
Lämmin juuressalaatti
Ruoka.fi: Kukkakaali-sipuligratiini
Kuva: Jarmo Wright/OM-arkisto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hunajaiset kahvilantut