Reseptit

Hunajaiset kahvilantut

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 400 g lanttua
  • 10 kpl salottisipulia
  • 2 rkl margariinia
  • tai voita
  • 0.5 dl hunajaa
  • 0.8 dl vahvaa kahvia
  • suolaa

Valmistusohje

Hunajaiset kahvilantut

Hunajaiset kahvilantut ovat herkullinen lisuke vaikkapa lihalle. Lantut maustetaan hunajalla ja kahvilla.

  1. Kuori lanttu ja sipulit. Leikkaa lanttu pieniksi sormenpään kokoisiksi kuutioksi ja halkaise sipulit, jos ne ovat suuria.
  2. Kuumenna rasva ja paista kasviksia siinä, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan.
  3. Lisää hunaja, kahvi ja suolaa maun mukaan. Hauduta kannen alla kypsäksi noin 15 minuuttia.

Kokeile myös muita kasvislisukkeita:
Uuniporkkanat
Paahdetut bataatit
Lämmin juuressalaatti
Ruoka.fi: Kukkakaali-sipuligratiini

Kuva: Jarmo Wright/OM-arkisto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hunajaiset kahvilantut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.