Inkiväärinmakuinen juuresvuoka
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 1 bataatti
- 1 iso Rosamunda-peruna
- 500 g lanttusosetta
- 500 g porkkanasosetta
- 2 dl ruokakermaa
- 0.5 dl inkiväärisiirappia
- 0.5 dl leipäsiirappia
- 1 tl suolaa
- ripaus valkopippuria
pinnalle:
- 0.5 dl korppujauhoa
- muutama voinokare
Valmistusohje
- Kuori ja lohko peruna ja bataatti. Keitä vähässä vedessä kypsiksi.
- Soseuta ja sekoita joukkoon muut soseet, kerma ja mausteet sekä tarpeen mukaan keitinlientä.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripota pinnalle korppujauhoa.
- Aseta päälle muutama voinokare ja paista 150-asteisessa uunissa noin 1½ tuntia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Inkiväärinmakuinen juuresvuoka