Reseptit

Inkiväärinmakuinen juuresvuoka

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

  • 1 bataatti
  • 1 iso Rosamunda-peruna
  • 500 g lanttusosetta
  • 500 g porkkanasosetta
  • 2 dl ruokakermaa
  • 0.5 dl inkiväärisiirappia
  • 0.5 dl leipäsiirappia
  • 1 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria

pinnalle:

  • 0.5 dl korppujauhoa
  • muutama voinokare

Valmistusohje

Inkiväärinmakuinen juuresvuoka

 

  1. Kuori ja lohko peruna ja bataatti. Keitä vähässä vedessä kypsiksi.
  2. Soseuta ja sekoita joukkoon muut soseet, kerma ja mausteet sekä tarpeen mukaan keitinlientä.
  3. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripota pinnalle korppujauhoa.
  4. Aseta päälle muutama voinokare ja paista 150-asteisessa uunissa noin 1½ tuntia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Inkiväärinmakuinen juuresvuoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.