Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kana-pastakeitto

Ainekset

  • 400 g pakastettuja keittojuureksia
  • 100 g pakastettuja sipulikuutioita
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 7 dl vettä
  • 1-2 kanaliemikuutiota
  • 0.3 tl rouhittua mustapippuria
  • 200 g pakastettua tai säilöttyä maissia
  • 3 dl pastaa (kypsää)
  • 4 dl kypsää, paloiteltua broilerin- tai kalkkunanlihaa
  • 2 tl kuivattua rakuunaa
  • 0.5 dl silputtua ruohosipulia

Valmistusohje

 

  1. Kaada jäiset kasvikset kattilaan ja kuumenna, kunnes niistä alkaa irrota nestettä.
  2. Kaada päälle tomaattimurska ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja pippuri. Keitä viitisen minuuttia kannen alla.
  3. Lisää kattilaan maissi, pasta ja sopiviksi suupaloiksi paloiteltu liha. Mausta rakuunalla. Kuumenna kiehuvaksi, tarkista maku ja ripottele päälle ruohosipulisilppua. Tarjoa heti.
  • 4 annosta (1 annos 2 1/2 pistettä)
  • Jos sinulla ei ole kypsää pastaa ja lihaa, voit käyttää niiden tilalla raakoja tuotteita. Varaa keittoon 1 1/2 dl kypsentämätöntä pastaa ja 200 g suikaloitua, marinoimatonta broileria tai kalkkunaa. Paista ensin liha kattilassa ilman rasvaa ja lisää pasta heti kiehuvan liemen joukkoon. Kypsennysaika riippuu pastan kypsymisajasta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kana-pastakeitto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.