Kananpojanfileet ja kasvisbulgur
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Maidoton
Ainekset
- 4 kpl (400-500 g) kananpojan rintafileetä
- 1 salottisipuli
- 1 tl rypsiöljyä
- 1-2 tl soijakastiketta
- 2 dl paseerattua tomaattia
- 2 dl tomaattimurskaa
- 1-2 tl harissa-maustetahnaa (tai 1-3 rkl chilikastiketta)
- 2-4 tl Välimeren yrttisekoitusta
- ½ tl suolaa
- 1-2 tl sokeria
lisäke:
- 2 dl bulgur-vehnäsuurimoita (tai couscous-suurimoita)
- 4 dl kasvislientä
- 1 paprika
- 200 g bataattia
- 300 g kesäkurpitsaa
- 200 g munakoisoa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1-2 tl Välimeren yrttisekoitusta
Valmistusohje
- Puhdista kasvikset ja pilko viipaleiksi, lado ne leivinpaperin päälle uunipannulle, valuta öljy päälle ja sirottele mauste. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.
- Valmista bulgur pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemeen, sekoita kasvikset siihen ja pidä lämpimänä.
- Kuori ja pilko sipuli, kuullota öljyssä ja siirrä odottamaan.
- Paista öljytyllä pannulla broilerifileet molemmin puolin ja mausta soijakastikkeella.
- Lisää tomaattisose ja murska sekä mausteet fi leille ja hauduta viitisentoista minuuttia.
- Tarjoa kananpoikaa kasvisbulgurin ja vihreän salaatin kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kananpojanfileet ja kasvisbulgur