Reseptit

Kananpojanfileet ja kasvisbulgur

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 kpl (400-500 g) kananpojan rintafileetä
  • 1 salottisipuli
  • 1 tl rypsiöljyä
  • 1-2 tl soijakastiketta
  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • 2 dl tomaattimurskaa
  • 1-2 tl harissa-maustetahnaa (tai 1-3 rkl chilikastiketta)
  • 2-4 tl Välimeren yrttisekoitusta
  • ½ tl suolaa
  • 1-2 tl sokeria

lisäke:

  • 2 dl bulgur-vehnäsuurimoita (tai couscous-suurimoita)
  • 4 dl kasvislientä
  • 1 paprika
  • 200 g bataattia
  • 300 g kesäkurpitsaa
  • 200 g munakoisoa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1-2 tl Välimeren yrttisekoitusta

Valmistusohje

Kananpojanfileet ja kasvisbulgur
  1. Puhdista kasvikset ja pilko viipaleiksi, lado ne leivinpaperin päälle uunipannulle, valuta öljy päälle ja sirottele mauste. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.
  2. Valmista bulgur pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemeen, sekoita kasvikset siihen ja pidä lämpimänä.
  3. Kuori ja pilko sipuli, kuullota öljyssä ja siirrä odottamaan.
  4. Paista öljytyllä pannulla broilerifileet molemmin puolin ja mausta soijakastikkeella.
  5. Lisää tomaattisose ja murska sekä mausteet fi leille ja hauduta viitisentoista minuuttia.
  6. Tarjoa kananpoikaa kasvisbulgurin ja vihreän salaatin kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kananpojanfileet ja kasvisbulgur

Sinun täytyy kommentoidaksesi.