Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karpalokastike kalkkunalle

Kastike täydentää mehevämmänkin kalkkunan maun. Valmiskastikkeista saat nopean ja maukkaan avun varsinkin kun viimeistelet sen karpalohillolla tai -soseella.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Karpalokastike kalkkunalle:

  • 2 dl punaviini- tai ruskeaa kastiketta
  • 3 rkl karpalohilloa
  • 1 dl ruokakermaa

Valmistusohje

  1. Mittaa valmiskastike, karpalohillo ja kerma kattilaan. Kuumenna ja keitä pari minuuttia.
  2. Valele kastiketta kypsennetyn, viipaloidun kalkkuna- tai kinkkurullan päälle. Kaada loput kastikkeesta kastikekannuun ja tarjoile erikseen.

Katso myös: Jouluateria perinteiseen tapaan


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karpalokastike kalkkunalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.