Karpalokastike kalkkunalle
Kastike täydentää mehevämmänkin kalkkunan maun. Valmiskastikkeista saat nopean ja maukkaan avun varsinkin kun viimeistelet sen karpalohillolla tai -soseella.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Maidoton
Ainekset
Karpalokastike kalkkunalle:
- 2 dl punaviini- tai ruskeaa kastiketta
- 3 rkl karpalohilloa
- 1 dl ruokakermaa
Valmistusohje
- Mittaa valmiskastike, karpalohillo ja kerma kattilaan. Kuumenna ja keitä pari minuuttia.
- Valele kastiketta kypsennetyn, viipaloidun kalkkuna- tai kinkkurullan päälle. Kaada loput kastikkeesta kastikekannuun ja tarjoile erikseen.
Katso myös: Jouluateria perinteiseen tapaan
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karpalokastike kalkkunalle