Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kauralesepuuro mikrossa

MIkrossa valmistetun kauralesepuuron rakenne on hyvä ja sen tekeminen on hyvin helppoa. Kypsennä puuroannos mikroaaltouunissa suoraan lautasella. Muista valmistaa puuro haudutusteholla (noin 400 W). MIkropuurosta ei tule turhaa aamutiskiä eikä pohjaanpalaneita puurokattiloita!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

Kauralesepuuro mikrossa

  • 1 dl vettä
  • 1.5 dl rasvatonta maitoa
  • 0.8 dl kauraleseitä
  • 0.2 tl suolaa

Lisäksi

  • kourallinen tuoreita tai pakastemarjoja
  • tilkka (hunajaa tai agave-siirappia)

Valmistusohje

  1. Mittaa korkeareunaiselle, laakealle puurolautaselle vesi, maito ja kauraleseet.
  2. Kypsennä puuroa mikroaaltouunissa haudutusteholla (noin 400 W) 6-7 minuuttia. Sekoita välillä pari kertaa.
  3. Mausta puuro suolalla ja tarjoa maidon ja marjojen tai kanelin ja sokerin kanssa.

Lue myös: Kaurasta syntyy maittava puuro monella tapaa – tässä viisi ohjetta!

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Mantelinen tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastaja


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kauralesepuuro mikrossa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.