Keveät salaattipesät
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 2 pientä keräsalaattia
- 50 g gorgonzolajuustoa
- 1-2 rkl parmesaaniraastetta
- 1 dl ranskankermaa
- 50 g parmankinkkua tai ohuita keittokinkkuviipaleita
- ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
- mustapippuria
Valmistusohje
- Irrota salaattikeristä lehdet. Puolita suurimmat lehdet. Asettele kinkkuviipaleet kuohkeasti salaatinlehtien lomaan.
- Sekoita juustot ja ranskankerma kastikkeeksi. Nostele paksua kastiketta kinkkuviipaleille ja salaatinlehdille.
- Koristele paahdetuilla pinjansiemenillä (ja syötävillä kukilla). Rouhi salaatin pinnalle mustapippuria juuri ennen tarjoilua.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Keveät salaattipesät