Reseptit

Keveät salaattipesät

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 2 pientä keräsalaattia
  • 50 g gorgonzolajuustoa
  • 1-2 rkl parmesaaniraastetta
  • 1 dl ranskankermaa
  • 50 g parmankinkkua tai ohuita keittokinkkuviipaleita
  • ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • mustapippuria

Valmistusohje

Keveät salaattipesät
  1. Irrota salaattikeristä lehdet. Puolita suurimmat lehdet. Asettele kinkkuviipaleet kuohkeasti salaatinlehtien lomaan.
  2. Sekoita juustot ja ranskankerma kastikkeeksi. Nostele paksua kastiketta kinkkuviipaleille ja salaatinlehdille.
  3. Koristele paahdetuilla pinjansiemenillä (ja syötävillä kukilla). Rouhi salaatin pinnalle mustapippuria juuri ennen tarjoilua.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Keveät salaattipesät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.