Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kinkkurullat

Kinkkurullat sopivat tarjottavaksi suupaloin tai alkuruokana juhlissa kuin juhlissa. Ilmakuivattu kinkku, savuporo tai kylmäsavunaudanliha saavat tuorejuuston täytteeksi. Helppo ja yksinkertainen alkupala, joka on maukas.

Ainekset

  • 300 g parmankinkkua, savuporoa tai muuta lihaleikkelettä
  • 150 g piparjuurituorejuustoa tai tuoreella basilikalla maustettua tuorejuustoa

Valmistusohje

Kinkkurullat valmistuvat näin helposti.

  • Levitä juusto lihaviipaleille ja kääri rulliksi.
  • Pyöreästä lihaleikkeleestä voi muovata myös juustolla täytettyjä ruusukkeita.

Katso myös: Mallaslimppu suupalat

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Helpot suupalat Välimeren tyyliin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kinkkurullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.