Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vegaaninen mätitahna

Vegaaninen mätitahna tehdään ilman maitotuotteita ja kalaa. Leväkaviaarista valmistettu mousse maistuu vegaanille kalapöydässä tai alkupaloina ruisnappien päällä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Vegaaninen mätitahna

  • 1 dl kaurapohjaista fraichea tai soijajogurttia
  • 4 rkl tillisilppua
  • ¼ tl mustapippuria
  • 2 dl Caviart-leväkaviaaria

Valmistusohje

Vegaaninen mätitahna tehdään helposti näin:

  1. Sekoita vegaanisen fraichen joukkoon tillisilppu ja pippuri.
  2. Nostele varovasti tahnan joukkoon leväkaviaari.
  3.  Tarjoa vegaaninen mätitahna ruisnappien tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki! Voit maustaa mätitahnan tilkalla sitruunamehua. Ja lisätä pieniksi kuutioitua punasipulia.

Lue myös: Vegaaninen skakenröra

Lue myös Anna.fi: Vegaaniset punakaali-hummusleivokset

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vegaaninen mätitahna

Sinun täytyy kommentoidaksesi.