Vegaaninen mätitahna
Vegaaninen mätitahna tehdään ilman maitotuotteita ja kalaa. Leväkaviaarista valmistettu mousse maistuu vegaanille kalapöydässä tai alkupaloina ruisnappien päällä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Vegaaninen mätitahna
- 1 dl kaurapohjaista fraichea tai soijajogurttia
- 4 rkl tillisilppua
- ¼ tl mustapippuria
- 2 dl Caviart-leväkaviaaria
Valmistusohje
Vegaaninen mätitahna tehdään helposti näin:
- Sekoita vegaanisen fraichen joukkoon tillisilppu ja pippuri.
- Nostele varovasti tahnan joukkoon leväkaviaari.
- Tarjoa vegaaninen mätitahna ruisnappien tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki! Voit maustaa mätitahnan tilkalla sitruunamehua. Ja lisätä pieniksi kuutioitua punasipulia.
Lue myös: Vegaaninen skakenröra
Lue myös Anna.fi: Vegaaniset punakaali-hummusleivokset
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vegaaninen mätitahna