Lohikääröt
Lohikääröt tehdään graavilohesta ja täytetään tuorejuustolla, joka on maustettu aurinkokuivatuilla tomaateilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
Ainekset
Lohikääröt
- 500 g graavisuolattua lohta
- 150 g vuohenmaitotuorejuustoa tai valkosipulituorejuustoa
- 10 kpl aurinkokuivattua tomaattia
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
Lohikääröt tehdään helposti näin:
- Leikkaa graavattu lohi ohuenohuiksi viipaleiksi tai, jos aika on kortilla käytä kaupan valmiiksi siivuttamia graavilohiviipaleita.
- Silppua aurinkokuivatut tomaatit pieniksi. Sekoita silputut aurinkokuivatut tomaatit juuston joukkoon samalla notkistaen juustoa.
- Levitä juustoseos lohiviipaleille ja kääri rulliksi ja laita tarjoiluvadille. Korista vati timjamin oksilla. Tarjoa lohikääröt juhla-aterian alkupalana tai joulun kalaherkkujen kanssa.
Lue myös: Joulun graavikalat saavat makua marjoista, tervasta ja konjakista – 5 helppoa ohjetta
Lue myös Anna.fi: Joulupöydän kalaherkut – poimi reseptit graavilohesta chilisilakoihin ja lipeäkalaan
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohikääröt